لوگو
دسته‌بندی کالاها
اخبار نرم افزار

آپدیت امنیتی سپتامبر شیائومی منتشر شد؛ 180 آسیب‌پذیری برطرف می‌شود

1 مهر 1405

بروزرسانی: 1 مهر 1405

علی سلحشوری

آپدیت امنیتی سپتامبر شیائومی منتشر شد؛ 180 آسیب‌پذیری برطرف می‌شود

شیائومی انتشار آپدیت امنیتی سپتامبر ۲۰۲۶ را برای تعدادی از گوشی‌ها و تبلت‌های خود آغاز کرده است. این به‌روزرسانی در مجموع ۱۸۰ آسیب‌پذیری امنیتی در بخش‌های مختلف اکوسیستم اندروید را هدف قرار می‌دهد و در حال حاضر برای چندین دستگاه در قالب HyperOS 4 منتشر شده است.

کدام دستگاه‌های شیائومی آپدیت شدند؟

شیائومی انتشار پچ امنیتی سپتامبر ۲۰۲۶ را برای تعدادی از محصولات خود آغاز کرده است. این به‌روزرسانی در حال حاضر برای مدل‌هایی از سری‌های Xiaomi، Redmi و POCO در دسترس قرار گرفته و عرضه آن به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود. بنابراین ممکن است بعضی کاربران هنوز اعلان دریافت آپدیت را مشاهده نکرده باشند.

در میان گوشی‌های شیائومی، مدل‌های Xiaomi 15 و Xiaomi 15 Ultra در نسخه‌های جهانی و اروپایی این آپدیت را دریافت کرده‌اند. Xiaomi 17T و Xiaomi 17T Pro نیز در نسخه اروپایی وارد فهرست شده‌اند. Xiaomi MIX Flip 2 و تبلت Xiaomi Pad 7S Pro 12.5 نیز در حال دریافت این به‌روزرسانی در چین هستند.

در بخش Redmi، مدل‌های REDMI K80، REDMI K80 Pro و REDMI K100 Pro Max در فهرست فعلی قرار دارند. از محصولات POCO نیز مدل‌های POCO F7 Pro، POCO F7 Ultra و POCO F9 Ultra این آپدیت را دریافت می‌کنند.

۱۸۰ آسیب‌پذیری امنیتی در این آپدیت

پچ امنیتی سپتامبر ۲۰۲۶ یکی از به‌روزرسانی‌های امنیتی بزرگ این ماه محسوب می‌شود و در مجموع ۱۸۰ آسیب‌پذیری را در بخش‌های مختلف اکوسیستم اندروید برطرف می‌کند.

از این تعداد، ۹۵ مورد مربوط به بخش‌های اصلی سیستم و فریم‌ورک اندروید هستند. یکی از مهم‌ترین آسیب‌پذیری‌های برطرف‌شده امکان اجرای کد از راه دور یا RCE را فراهم می‌کرد و برای سوءاستفاده از آن نیازی به سطح دسترسی اضافی یا تعامل کاربر وجود نداشت.

۸۵ مورد دیگر نیز به اجزای سخت‌افزاری و درایورهای مختلف مربوط می‌شوند و بخش‌هایی از جمله کرنل و قطعات ساخت شرکت‌هایی مانند Qualcomm، Arm، MediaTek، Imagination Technologies و Unisoc را پوشش می‌دهند.

آپدیت در قالب HyperOS 4 منتشر می‌شود

این پچ امنیتی در حال حاضر برای برخی دستگاه‌ها همراه با HyperOS 4 عرضه شده است. نسخه جدید رابط کاربری شیائومی مبتنی بر Android 17 است و انتشار جهانی بتای آن نیز پیش‌تر برای برخی مدل‌ها آغاز شده بود. با این حال، گزارش GizmoChina می‌گوید پچ امنیتی سپتامبر به‌تدریج برای دستگاه‌های بیشتری که هنوز از HyperOS 3 استفاده می‌کنند نیز منتشر خواهد شد.

از آنجا که انتشار این آپدیت به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود، ممکن است زمان دریافت آن بسته به مدل، منطقه و نسخه نرم‌افزاری دستگاه متفاوت باشد. کاربران می‌توانند از مسیر Settings > About phone و انتخاب لوگوی HyperOS، وجود نسخه جدید را به‌صورت دستی بررسی کنند.

 

منبع: GizmoChina

دیدگاهی ثبت نشده است!

اولین شخصی باشید که دیدگاه خود را به اشتراک میگذارد